Den yderste grænse: danske frivillige i de baltiske uafhængighedskrige - Johannsen, Lars (Nordisk Østforum, 2021)
Abstract: The Outermost Border: Danish Volunteers in the Baltic Wars of Liberation Lars Johannsen (Aarhus University, Denmark) reviews Den yderste grænse: danske frivillige i de baltiske uafhængighedskrige (The Outermost Border: Danish Volunteers in the Baltic Wars of Liberation) written by Mikkel Kirkebæk (published in 2019 by Lindhardt og Ringhof Forlag).